RUCPHEN - Tijdens de door de Rodeo Ruiters georganiseerde indoor selectiewedstrijd springen voor Pony’s en Paarden, op 27 en 28 januari, werden weer mooie resultaten geboekt.

Op zaterdag vond de selectie voor paarden plaats. Voor alle klasses werd een klassiek parcours met ingesloten barrage verreden. June Reynaert behaalde de eerste plaats in de klasse BB met haar paard Go Go Gadget. Elvira Kwakernaak werd met Fashion de winnaar van de klasse M. In de klasse Z werd Annelin Schrauwen met Bronx zesde.
Op zondag kwamen de pony rubrieken ten strijde. Voor onze club behaalde Nicky Franken met haar pony Cupido een mooie 4e plaats in de categorie D/E-M in een klassiek parcours met ingesloten barrage.
Wij willen namens de Rodeo Ruiters Rucphen via deze weg nogmaals onze sponsoren en helpers bedanken die deze wedstrijd tot een geslaagd evenement hebben gemaakt.

Schijndel 28 januari
Afgelopen weekend vond eveneens het Brabants Kampioenschap dressuur plaats in Schijndel voor paarden. Merel Schaminee nam hier aan deel met haar paard Amati in de klasse B. Zij behaalden een mooie 9e plaats in de eerste proef met 67,33% in een groot deelnemersveld.[l]