Feestelijke opening Aldi Sint Willebrord

SINT WILLEBRORD - Op vrijdag 2 maart wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Kanariestraat in Sint Willebrord feestelijk heropend. Binnen minder dan één week zal de complete verbouwing een feit zijn. De heropening wordt verricht door filiaalleider de heer Otto.

Het wordt een bijzondere opening. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. De nadruk ligt op veel verse producten, zoals bijvoorbeeld de recent als lekkerst geteste erwtensoep van Aldi, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte zal worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. De prijzen die te winnen zijn, zijn zeer aantrekkelijk zoals bijvoorbeeld: magnetrons, tablets of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Wanneer de krasloten zijn vergeven, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider de heer Otto: "Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Sint Willebrord. We heten iedereen van harte welkom."

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn klaargemaakt met de producten van Aldi.

Duurzame winkel

Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de Aldi filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. Dit pand heeft een A++ label en is voorzien van nieuwe LED verlichting. Karton en folie wordt 100% gerecycled. Bij de verbouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De winkel aan de Kanariestraat 13 in Sint Willebrord beschikt over meer dan 160 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn: maandag t/m donderdag 08.00-20.00 uur, vrijdag 08.00-21.00 uur, zaterdag 08.00-20.00 uur en zondag 09.00-18.00 uur.

Zie ook http://aldiopent.nl/sintwillebrord [l]