Geslaagden met leiding.
Geslaagden met leiding. Toon van de Sanden

Elf geslaagden jeugd-EHBO Sprundel

SPRUNDEL - De meisjes en jongens die in de voorbije maanden door de plaatselijke jeugd-EHBO opgeleid zijn leverden een geweldige prestatie. Op het examen scoorde niemand minder dan een acht en Lieke de Jong behaalde zelfs een tien.

Ingrid Talboom en Anny de Rooy, die de lessen verzorgden hadden alle lof en werden zelf in de bloemen gezet. De leiding van de jeugd-EHBO vindt het jammer dat er dit jaar maar elf deelnemers aan de cursus jeugd-EHBO, in basisschool Vinkenbos, meededen. De geslaagden werden opgeroepen om de herhalingslessen te volgen, om zodoende kennis en kunde te vergroten en hun diploma geldig te houden. Volgend seizoen krijgen ze dan ook te maken met hartreanimatie.
De voorzitter van EHBO-Sprundel, Martien Smulders reikte het diploma jeugd-EHBO uit aan: Emma Lazeroms, Eva Tomassen, Lieke de Jong, Sarah de Bont, Dani Heeren, Isa Schalk, Dyon van den Broek, Bjorn van Helmond, Max van Gils, Wessel Jaspers en Jersey Verschoor. Op de foto ontbreken twee geslaagden wegens ziekte.[l]