Willebrordse koersbal teams weer succesvol

SINT WILLEBRORD - Woensdag 27 maart, het 25e regio koersbal toernooi in de Nieuwe Nobelear in Etten-Leur. De organisatie was weer in handen van KBO afdeling Centrum Zuid die het jubileum toernooi voortreffelijk heeft georganiseerd.

28 teams bestaande uit 6 spelers, dus 168 deelnemers uit de regio, namen deel. Er werd gespeeld in 4 groepen van 7 teams. Per gewonnen wedstijd kreeg men 2 punten en werd ook de wedstijdscore genoteerd. De Afdeling St. Willebrord nam deel met 2 teams, namelijk Willebrord 1 en 2. Beide teams waren weer zeer succesvol. Team 2 was met 12 punten en een score van 89 de winnaar van hun groep. Team 1 werd 3e in hun groep met 6 punten en een score van 84.
De koersballers van afdeling St. Willebrord telden weer als vanouds mee tijdens het toernooi. Met dank aan KBO afdeling Centrum-Zuid werd het jubileumtoernooi met luid applaus afgesloten en keerde zowel de winnaars als de verliezers voldaan huiswaarts. Ook nu weer bleek dat het koersballen een uitstekende sport is voor senioren, goed voor uw conditie en sociale contacten.
Elke vrijdag kan men kennismaken met koersballen en oefenen van 15.00 tot 15.30 uur in de Lanteern. Aanmelden bij: Jan Mangnus 06-43622560 of Kees Aerts 383901. [l]