Team de Bocht poseert voor de fotograaf.
Team de Bocht poseert voor de fotograaf. Robert v. Gils

Team de Bocht wint indoor winter tennis competitie

RUCPHEN - Afgelopen zaterdag vond in Tenniscentrum de Leeuwerik de afsluiting plaats van de heren winter competitie.

Er werden ditmaal tot 12.00 uur wedstrijden gespeeld. Daarna vond om 13.00 uur de prijsuitreiking plaats. Uit handen van Robert van Gils (competitieleider) ontvingen de spelers van de winnende teams de bekers en een flesje wijn. De competitie wordt bij de heren gespeeld in 2 poules, waarbij de tegenstanders elkaar voor de jaarwisseling een keer tegenkomen. Daarna volgt er een her klassering naar 3 poules op sterkte. De teams spelen dan onderling hun wedstrijden tot eind maart.
In poule 3 werd ditmaal het team De Bocht uit Rucphen kampioen. Dit team bestaat uit: Rien Vermunt, Johan Kas, Noud Smulders en Peter Rijpers.
De competitie kan het komende seizoen 2018-2019 uitbreiden met enkele nieuwe teams. Je speelt 12x in het seizoen ( oktober-maart ) En altijd om de week op de zaterdag ochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Dus ook al speel je in de winter buiten door, dit is een mooie gelegenheid om competitief op niveau te blijven met andere teams uit de regio. Alle info vindt je op www.tenniscentrum.nu maar let wel op vol is vol wacht dus niet te lang met uw aanmelding. [l]

Team de Bocht poseert voor de fotograaf.