Harrie van de Sande met Bram.
Harrie van de Sande met Bram. J Huijbregts

Ploegwedstrijd Sprundel

SPRUNDEL - Dit jaar organiseert Paarden Sport Vereniging St. Isidorus uit Sprundel wederom een ploeg en trekwedstrijd. Voor de 7e keer zal er ook wedstrijd geploegd worden met oude tractoren. Dit jaar weer in samenwerking met OTMV Afd Noord-Brabant. Men kan komen ploegen met oldtimers of grond bewerken en oefenploegen.

De paarden ploegwedstrijd bestaat uit 4 categorieën: enkel en meerspan wentelploegen, geer ploegen en de rondgaande ploeg. Bij de tractoren word er een geer uit geploegd. Aanvang van de ploegwedstrijd is 11.00u en daarna gaat men om de paar minuten starten. De wedstrijd wordt door een deskundige jury gejureerd. Aanvang van de trekwedstrijd is ongeveer 15.30u. Aansluitend de prijsuitreiking. U kunt als ploeger maar ook als toeschouwer genieten van dit evenement!
Dit alles vind plaats aan de Klein-Zundertseweg 17 te Sprundel bij de fam. Koevoets. Voor meer informatie of opgave voor het ploegen belt u 0165-383350 of mail naar: theocorherrijgers@hotmail.com Toegang is gratis, u bent van harte welkom!
Graag tot ziens op zondag 15 april in Sprundel.

Paardenploegen Etten-Leur
De uitslag van de Sprundelse ploegers bij het paardenploegen op 25 maart bij de PFKB in Etten-Leur is als volgt: Rini Aarts behaalde de 1e plaats bij het meerspan wentelploegen.
Bij het enkelspan geerploegen werd Kees Koenen eerste en eindigde Wim Koevoets op de tweede plaats gevolgd door Harrie van de Sande derde. Gefeliciteerd![l]

Harrie van de Sande met Bram