Druk bezochte voorspeeldag NEO

RUCPHEN - Net als veel andere Rucphense verenigingen, die voorheen thuis waren in jeugdhuis De Louwen of gemeenschapshuis De Vaart, is NEO zich aan het nestelen in Agora. Alle geledingen trainen en repeteren inmiddels in het nieuwe Cultureel Centrum.

Ondertussen kunnen we terugkijken op de NEO voorspeeldag van zondag 25 maart die voor het eerst in Agora werd gehouden. Een prima gelegenheid voor de leerlingen van NEO om voor een heus publiek te laten zien en horen wat ze al geleerd hebben op hun instrumenten. De Notenkrakers (het jongste orkest van NEO) opende met veel enthousiasme. Er was veel publiek aanwezig, die natuurlijk ook van de gelegenheid gebruik maakten om even een kijkje te nemen in het nieuwe gebouw. Een trombonekwartet van NEO sloot deze editie van de voorspeeldag af met het fraaie 'A song for Japan'.

Oud papier
Zaterdag 7 april wordt in de bebouwde kom van Rucphen het oud-papier weer opgehaald. Zorg er aub voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, met de wielen naar de straatzijde. Plaats aub geen losse dozen of karton naast de kliko’s, maar probeer het ‘klein’ te maken zodat het toch in de container past. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. [l]