Voorbereidingen Beach Soccer Toernooi in volle gang

SPRUNDEL - De beachsoccercommissie van SV Sprundel is alweer volop bezig met de voorbereidingen van het SV Sprundel Beach Soccer Toernooi. Het dorpshart van Sprundel staat op 29 en 30 juni en 1 juli voor de tiende keer drie dagen in het teken van zon, strand en sambavoetbal.

DOOR PETER HOUTEPEN

"Toen de beachsoccercommissie elf jaar geleden begon met de voorbereidingen van een beachsoccertoernooi voor de jeugd, hadden we niet kunnen vermoeden dat dit uit zou groeien naar zo'n groots en spectaculair evenement", aldus Jac van Trijp, al sinds het begin voorzitter van de commissie.

Vanwege de tiende editie wordt muzikaal extra uitgepakt. Op zaterdagavond zijn De Bounties van de partij om de beachparty af te sluiten. Harry Vergouwen, eveneens vanaf de start betrokken, vult aan: "Maar omdat het de tiende editie is pakken we ook op zondag uit met live muziek. Niet alleen lokale ster Jeroen Rommers zal het publiek vermaken, het beachsoccer evenement wordt afgesloten met Snollebollekes." Verder wordt op alle dagen het soccertoernooi muzikaal ondersteund door DJ Ronnie van Disco Silence.

Trots

Gé Jongenelen, voorzitter van SV Sprundel, is er trots op het toernooi voor de tiende keer te organiseren en te vieren. "Het is een prachtig evenement in het Sprundelse."