Snuf
Snuf Sanne Verhaeren

Snuf kan de 'Mooiste hond van Nederland' worden

RUCPHEN - Snuf is genomineerd voor ‘de mooiste hond van Nederland’.

Met zijn mooie donkere knappe kop en zijn lieve karakter moet hij dit natuurlijk makkelijk kunnen winnen. Snuf is een Beierse Berg Zweethond, dit is een bijzonder ras wat vele niet kennen in Nederland en zeker niet in Brabant. Waarom Snuf de mooiste hond van Nederland is? Snuf heeft niet alleen de looks maar heeft zeker meer in huis. Snuf doet namelijk Zweetwerk. Zweetwerk is het speurwerk van een jachthond naar gevlucht, verwond of dood wild. Door dit dankbare werk ontstaat er een enorme hechte band tussen mens en dier. Buiten dit is Snuf een enorme vriendelijke en sociale kroelkont die zeker allemans vriend is!

Op dit moment staan we in de Gemeente Rucphen op Nummer 1 met 112 Stemmen. Natuurlijk vinden wij dit niet voldoende. Wij gaan natuurlijk voor de Landelijke Titel. Hier hebben we wel jullie hulp voornodig!

Hoe kun je ons helpen? Dit kan doormiddel van stemmen via www.mooistehond.nl Hier geef je de naam Snuf in en de Gemeente Rucphen. Nu kan je stemmen! Na het invullen van de gegevens krijg je per mail een bericht, waarin je je stem nog moet bevestigen voordat hij meetelt.

De verkiezing van de Mooiste Hond 2018 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 6 mei afgesloten met een spannende finale. [l]

Nomiatie Snuf