De deelnemende F-jeugd was na afloop nog steeds niet klaar met schieten.
De deelnemende F-jeugd was na afloop nog steeds niet klaar met schieten. B Verbraak

Orion organiseert lasergamen in de sporthal

RUCPHEN - Ter afsluiting van het zaalseizoen organiseerde handbalvereniging Orion een unieke teambuilding activiteiten; lasergamen op 1200m2.

Nadat alle jeugdteams eerst nog een competitiewedstrijd moesten spelen werd de gehele sporthal omgebouwd tot een enorme lasergamehal; in het schemerdonker kon de jeugd met hun laserguns op, langs en over obstakels rennen, kleutelen en duikelen. Een uur lang konden eerst de H- en F-jeugd en later de E- t/m C-jeugd zich uitleven in deze zelfgemaakte lasergamehal. Na afloop konden de deelnemers genieten van een verzorgde lunch in onze eigen kantine. Al met al een sportief geslaagde afsluiter van een mooi zaalseizoen. FIlmmateriaal hiervan staat al op onze FaceBook-pagina en komt binnenkort op onze YoutubePagina.

Buiten training
Deze week traint de gehele vereniging weer buiten. Op vrijdag 13 april houden onze algemene ledenvergadering van 20:!5-21:30 uur in de kantine. Aansluitend is onze vrijwilligersavond waarin we onder het genot van een hapje en drankje kunnen napraten en we enkele vaste vrijwilligers in het zonnetje zetten. Aankomend weekend hebben we even rust; geen competitieactiviteiten. Het veldseizoen start dan weer vanaf zondag 22 april. [l]

De deelnemende F-jeugd was na afloop nog steeds niet klaar met schieten.