Podium Michelle.
Podium Michelle. J.Maas

Jeugd Willebrord Wil Vooruit

SINT WILLEBRORD - Afgelopen weekend was het eindelijk weer eens mooi weer. Dit hadden onze renners zeker nodig, gezien de uitslagen hieronder.

Afgelopen zaterdag was en een wedstrijd in Spijkenisse. In categorie 3 waren Kim en Michelle. Kim reed een mooie wedstrijd met een 11e plek. Michelle had een super dag. Vanaf de start alleen vooruit. In de laatste ronde terug gepakt maar dit was maar voor even. Alleen over de finish en de eerste overwinning is binnen. Luca in categorie 5. Aanvallend als altijd en mooi voorin te vinden. De sprint leverde een mooie podiumplek op. 3e plaats voor Luca.
Op zondag was er een wedstrijd in Maasbracht en Tilburg. Delano gaat voor het Limburgs klassement en startte in Maasbracht. Hele wedstrijd mooi voorin gereden. In de laatste ronde alleen vooruit en ook voor Delano de overwinning. In Tilburg. Senna startte samen met Mathijs en Roemer in categorie 3. Mathijs was op dreef en zelfs op kop te vinden. Senna reed ook erg sterk met een hele mooie eindsprint. Mathijs 8e en Senna podium met een 2e plaats. Roemer was niet helemaal fit. Maar volgende week gaan we weer alles geven. In categorie 4 reden Nienke en Brent. 1 grote groep waaruit niemand weg kon rijden. De einsprint leverde voor Nienke een 12 plek op. Brent was 22e. Voor Kobe in categorie 5 ging het net iets te hard. Maar zeker een mooie wedstrijd gereden en inzet laten zien.
Mooie uitslagen dus voor onze jeugd renners. [l]

Podium Michelle