Alle sportief deelnemende ouders kunnen nog lachen aan het einde van de training.
Alle sportief deelnemende ouders kunnen nog lachen aan het einde van de training. B Verbraak

MiniMaxiTraining Orion

RUCPHEN - De wisseling van de zaalcompetitie naar de veldcompetitie is een drukke periode voor handbalvereniging Orion. Het zaalseizoen werd afgesloten met een lasergame-festijn in de sporthal, door de enorme toename in nieuwe jeugdleden zijn de jeugdteam anders ingedeeld en nieuwe coaches moesten nog gezocht worden.

Traditiegetrouw start de eerste buitentraining bij onze jongste jeugd met een MiniMaxi-Training; hierbij worden de ouders van onze jeugd uitgenodigd om een training mee te doen. De jeugd heeft er altijd veel plezier aan om samen met hun vader of moeder te trainen en de ouders worden hierbij niet ontzien. Gelukkig is deze sportieve uitspatting zonder blessures verlopen.

Ledenvergadering
Op vrijdag 13 april is onze algemene ledenvergadering geweest. Naast de verplichte huishoudelijke agenda, zijn de leden ook bijgepraat over ons ledenwervingsbeleid, de toekomst van onze accommodatie en de verbouwplannen, de nieuwe privacywetgeving en het sponsorbeleid. Aansluitend op deze jaarvergadering werden al onze vaste vrijwilligers nog eens in het zonnetje gezet.

Komende activiteiten
Woensdagmiddag 9 mei: Meetrainen voor schoolhandbaltoernooi
Woensdagmiddag 16 mei: Schoolhandbaltoernooi voor de groepen 4&5
Pinkstermaandag 21 mei: Gezelligheidstoernooi
Zondag 24 juni: Heerletoernooi
Dinsdag 26 juni: Verenigingstoernooi (en tevens de laatste trainingsavond)
Vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli: Kampweekend

Competitieprogramma
Aankomend weekend gaat de veldcompetitie weer van start met een volledig thuisprogramma. Om 10.00 uur spelen de E1 tegen MixedUp, om 11.00 uur de E2 tegen onze naamgenoot uit Zeeland, om 12.00 uur spelen zowel de F2 tegen Groene Ster als de F1 tegen Internos en om 12.40 uur spelen de DCJ in Breda tegen Heerle.[l]

Alle sportief deelnemende ouders konden nog lachen aan het einde van de training