Koningsdag Jeu de Boulestoernooi De Ketsers

RUCPHEN - 27 april is het weer zover, Koningsdag en dat wordt ook gevierd door jeu de boulesclub De Ketsers op de banen in het centrum van Rucphen. Al vroeg worden de tenten gezet en de versieringen opgehangen. De deelnemers komen niets tekort, mede doordat leden of partners zich volledig inzetten om culinair iedereen te verwennen.

Het is een speciaal Koningsdagtoernooi, doordat de leden met een introduce spelen, niet zijnde een jeu de boules speler. De wedstrijden beginnen om 10 uur en zijn rond 15.30 afgelopen, na naar wij hopen weer een spannende finale met heel mooi weer!
De doelstelling is natuurlijk niet alleen de eer, maar zeker ook het plezier, zoals je ook kunt beleven op bijna alle door de weekse dagen. Dan zijn haast alle vier de banen bezet. De banen liggen op een super centrale plaats midden in het centrum van Rucphen tegenover de nieuwe Agora en de club heeft nu een 65 tal leden. Het is een sociale belevenis, waarvan ook de dinsdagochtend wandelclub nog steeds een prominente plek heeft.
Dus, ben je nieuwsgierig, kom gezellig naar de Place Du Petanque van de Ketsers en geniet van een gezellig sfeertje![l]