Een schotpoging van Orion leidt tot een doelpunt.
Een schotpoging van Orion leidt tot een doelpunt. B Verbraak

Orionjeugd is buitenseizoen goed van start gegaan

RUCPHEN - De jeugd van HV Orion is het veldseizoen weer goed van start gegaan. Op een zonovergoten buitenveld speelden de beide E-teams en de beide F-teams thuis hun eerste competitiewedstrijd buiten. Alle vier de jeugdteams wisten hun wedstrijd te winnen.

Dat is extra speciaal, omdat alle teams een nieuwe samenstelling gekregen hebben vanwege de enorme toename in nieuwe handbaljeugd. Blijkbaar wisten de spelers in de nieuwe teamsamenstelling elkaar goed te vinden, zodat de tegenstanders zonder punten weer naar huis zijn vertrokken.

Aankomend weekend speelt op zondag 29 april alleen onze DCJ om 12:20 uur tegen Heerle. De week erna spelen zij als enige op zondag 6 mei tegen Internos. De rest van de vereniging is de komende 2 weekenden even vrij. De trainingen gaan daarentegen wel gewoon door.

De eerstvolgende grote activiteit is het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 4 en 5 op woensdagmiddag 16 mei. De week hieraan voorafgaand zijn de deelnemende scholieren uitgenodigd om een keertje mee te komen trainen om zo het handbalspelletje wat beter te leren kennen. Deze instuiftraining wordt gehouden op woensdag 9 mei. Pinkstermaandag 21 mei: Gezelligheidstoernooi. Zondag 24 juni: Heerle toernooi. Dinsdag 26 juni: Verenigingstoernooi. 29 juni t/m 1 juli: Kamp. [l]

Een schotpoging van Orion leidt tot een doelpunt