Zwemvereniging De Flippers

RUCPHEN - Zwemvereniging ZDF heeft weer meegedaan aan twee zwemwedstrijden.

15 april deden we met tien zwemmers mee aan een recreantenwedstrijd in Hoogerheide. Maartje, Malou, Romy, Lindsey, Ruben, Laurens, Stijn, Stephanie, Stijn H, Robin hebben heel hard gezwommen om medailles mee naar huis te nemen. 1x goud (Laurens) 5x zilver (Ruben, Stephanie 2x, Stijn H. 2x) en 3x brons (Stijn, Robin 2x).

Competitiewedstrijd in Zundert
22 april was er een competitiewedstrijd voor startvergunners in Zundert. 15 zwemmers namen hier aan deel. Ook daar werden de nodige medailles behaald. 1x goud voor Inez, 2x zilver voor Lotte, 1x zilver voor Aniek, 1x brons voor Linn, Sander en Romy. Het wedstrijdseizoen voor de startvergunninghouders zit er weer op. De recreanten mogen zaterdag 12 mei nog in actie komen.

Kindfit en Sportsnuffel
Ook dit jaar hebben er weer een aantal kinderen bij ons gezwommen via kindfit en sportsnuffel. Pepijn, Noor, Elise, Britt, Jan, Miek zijn een aantal zaterdagen naar het zwembad gekomen om mee te doen met de zwemvereniging. Ze hebben een beetje meegekregen van het wedstrijdzwemmen. Hopelijk zien we een aantal kinderen terug op de trainingen van maandag en zaterdag. Interesse? Kijk op zwemverenigingdeflippers.nl voor meer informatie. [l]