De junioren en senioren solisten van The Fantasy Kids.
De junioren en senioren solisten van The Fantasy Kids.

Geslaagde eerste wedstrijd voor The Fantasy Kids

RUCPHEN - Afgelopen zondag, 22 april, vond de eerste majorette en twirl wedstrijd van het nieuwe seizoen voor 12 solo onderdelen van The Fantasy Kids Rucphen plaats. Het was een spannende dag omdat er veel onderdelen met een nieuwe show of in een hogere categorie uitkwamen. Alle majorette onderdelen wisten zich gelijk al te plaatsen voor de Brabantse Kampioenschappen.

Solisten Esry Zwijnenberg en Rachel Suijkerbuik kwamen voor de eerste keer in de junior basis uit, ze waren best zenuwachtig maar wisten op deze eerste wedstrijd al gelijk hoog te scoren. Rachel behaalde 80.4 punten en Esry wist 81.6 punten binnen te slepen.
In de senior basis kwamen Milena Reedijk en Kim Verhees voor de dag met hun nieuwe shows. Ook zij wisten de plaatsingspunten voor de Brabantse Kampioenschappen al te behalen. Kim behaalde 82.2 punten en Milena 82.5 punten.
Rowena van Pelt, Akyra Matthijssen en Britt Kuystermans komen alle drie uit in de senior midden categorie. Buiten de drops waren de shows sterk en dat zagen we ook terug in de punten. Akyra behaalde 82.0 punten, Rowena 83.0 punten en Britt 83.4 punten.
In de hoogste categorie, de senior top, was het de beurt aan Celina van Oorschot. Ook zij zette voor de eerste keer haar nieuwe show al goed neer en kreeg hiervoor 83.0 punten van de jury.
Na de majorette onderdelen gingen Britt, Celina, Milena en Akyra ook nog met hun twirl routine de vloer op. Britt en Milena komen met hun twirl uit in de junior N3 en Akyra en Celina draaien mee in de senior N3. Britt behaalde een 2.5, Milena een 2.4, Akyra een 2.6 en Celina een 3.0.
Dit wil zeggen dat Britt, Akyra en Celina ook gelijk geplaatst zijn met hun twirl voor de Brabantse kampioenschappen en de Nederlandse Kampioenschappen!
We kijken terug op een hele geslaagde eerste wedstrijd van een nieuw seizoen!
Nu gaan we er weer hard tegenaan voor de volgende wedstrijd die zal plaatsvinden op 27 mei in Hoogerheide, waar The Fantasy Kids met 21 onderdelen aan deel zullen nemen.[l]

De junioren en senioren solisten van The Fantasy Kids
De junioren en senioren solisten van The Fantasy Kids