Jaarlijkse optredens NEO en promotie voor leden The Butterflies

RUCPHEN - Leden van NEO behoren het inmiddels te weten, enkele optredens komen ieder jaar op dezelfde data terug op het programma. Dit geldt namelijk voor Koningsdag (27 april), Nationale Dodenherdenking (4 mei) en het kerstconcert op tweede kerstdag (26 december).

Afgelopen vrijdag was het even spannend of, o.a. vanwege de meivakantie, er voldoende leden zouden kunnen zijn om met NEO muzikale medewerking te kunnen verlenen aan Koningsdag. Achteraf viel dat gelukkig mee en konden we met een mooie groep vanaf Agora vertrekken naar Kerkakkers alwaar de kinderen met hun versierde fietsen al stonden te wachten. Na een korte serenade voor de bewoners van Kerkakkers vertrok de stoet richting Agora. Daar werden we opgewacht door burgemeester Marjolein van der Meer Mohr en alle gedecoreerden van de gemeente Rucphen. Tijdens het hijssen van de vlag werd het Wilhelmus gespeeld en meegezongen, en na een muzikale toegift van NEO, waarop nog net niet de polonaise werd ingezet, konden de feestelijke festiviteiten in en buiten nabij Agora beginnen.
Harmonie NEO zal ook muzikale medewerking verlenen aan de Nationale Dodenherdenking, vrijdag 4 mei in de St. Martinuskerk van Rucphen. De leden van het harmonie A-orkest worden om 18.30 uur aldaar verwacht, de bijeenkomst begint om 19.00u.

PROMOTIE trio IJS
Zondag 22 april hebben leden van The Butterflies deelgenomen aan de majorettewedstrijd in Etten-Leur. Het was het eerste concours wat dit jaar op het programma stond. Annette van Kalmthout behaalde met haar solo-optreden 78,4 pnt, een prima prestatie. Het trio IJS (Iris, Jouke en Sarah) behaalde maar liefst 86 pnt, én promotie. Wederom geweldige resultaten voor deze enthousiaste leden van onze Butterflies. Onze hartelijke felicitaties voor leden en instructrices.

OUD-PAPIER
Zaterdag 5 mei a.s. wordt in de bebouwde kom van Rucphen het oud-papier weer opgehaald. Zorg er a.u.b. voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, met de wielen naar de straatzijde. Plaats a.u.b. geen losse dozen of karton naast de kliko’s, maar probeer het ‘klein’ te maken zodat het toch in de container past. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.[l]