KBO Kringen Etten-Leur, Rucphen en Zundert op bedevaart naar Zegge

RUCPHEN - De kringen van de Katholieken Bond van Ouderen van de gemeenten Etten-Leur, Zundert en Rucphen gaan op woensdag 16 mei weer op bedevaart naar Zegge. Een traditie die al vele jaren plaatsvind. Organisatie van de bedevaart wordt georganiseerd door KBO Zegge, mede gedragen door de genoemde drie kringen.

De dag indeling is als volgt: Vanaf 13.30 uur zullen de afdelingen hun vaandel voor in de Kerk plaatsen. Om 13.45 uur beginnen we met het bidden van het rozenhoedje gevolgd door een viering. Graag tijdig uw plaats innemen in de Kerk. De viering zal worden voorgegaan Pastoor Hans van Geel, regio pastor in de gemeente Rucphen en Zundert, geassisteerd door Diaken J. van Steenoven teamleider uit ons eigen regio. Na de viering is er gelegenheid om samen te komen in het gemeenschapshuis 'De Nieuwenbergh' om gezamenlijk koffie of thee te drinken.
De kringen Etten-Leur, Rucphen en Zundert, voorheen Kring 'De Pannenhoef' willen heel graag deze mooie traditie in stand houden, gezamenlijk te organiseren en mede ook betaalbaar te houden.
Vele KBO leden mogelijk met de fiets. Ook hiervoor is toezicht georganiseerd, zodat U met een gerust hart de fiets kunt plaatsen nabij de Kerk. De Kringbesturen gaan er van uit dat U weer met velen naar Zegge zult komen om deze traditionele bedevaart dag gezamenlijk te vieren met het fijne samenzijn in het gemeenschapshuis De Nieuwenbergh. Zorg dat u tijdig uw plaats in de Kerk uw heeft ingenomen, (voor 13.45 uur) het stoort erg wanneer het rozenkrans gebed reeds begonnen is. Alle KBO afdelingsbesturen hopen op mooi weer en zien graag veel leden op 16 mei in Zegge.[l]