Uitslagen Rodeo Ruiters Rucphen

RUCPHEN - Hippisch Centrum nieuw Keytenburg organiseerde dit weekend een dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s.

Genevieve van Hamond behaalde met haar paard Warrant B een eerste plaats in de 1e proef met 224 punten en in de 2e proef een tweede plaats met 203 punten in de klasse L2.

Prinsenbeek 5 en 6 mei
Afgelopen zaterdag werd door PSV Ons Genoegen een selectie springwedstrijd voor paarden en pony’s georganiseerd. Van onze ponyruiters vielen de volgende combinaties in de prijzen. In de klasse C-L behaalde Laura Hendriks met Hiawatha een mooie 2e plaats en in de klasse C-Z behaalde Meke Braspenning een 1e prijs met Pablo R.

Etten-Leur 6 mei
PC Concordia Florebit organiseerde dit weekend een dressuurselectie voor pony’s. Tijdens deze prachtige zomerdag werden mooie resultaten bij elkaar gereden door de Rodeo Ruiters. Zo behaalde Liv Martens met Cindy een 1e plaats in de categorie C-L2 1e proef met 199 punten, Laura Hendriks behaalde een 1e plaats in de categorie C-L1 1e proef met 185 punten. In de klasse D-L2 behaalde Melanie van Oers een 3e plaats met 193,5 punt met haar pony Paco in de 2e proef. Sterre Martens behaalde een 1e plaats met 64,87% in de klasse DE-Z2 1e proef met Don’t Forget me. [l]