De spanning was te snijden tijdens de prijsuitreiking bij de MiniMaxi-Poule.
De spanning was te snijden tijdens de prijsuitreiking bij de MiniMaxi-Poule. B Verbraak

Dertig jaar schoolhandbal in de gemeente Rucphen

RUCPHEN - Het is deze week toernooidrukte bij handbalvereniging Orion. Op woensdagmiddag 16 mei organiseert Orion al voor het 30e jaar het schoolhandbaltoernooi in de gemeente Rucphen, ditmaal voor de groepen 4 en 5.

Met 17 deelnemende teams en ruim 100 kinderen belooft het een gezellige en sportieve middag te worden. Informatie hierover is te vinden op onze website (www.hvorion.nl/schoolhandbal) of op onze YoutubePagina. Iedereen die de smaak van handbal te pakken heeft, kan de komende weken nog meetrainen, op dinsdagavonden (van 18.30-19.30 uur) en vrijdagavonden (van 19.00-20.00 uur).

Gezelligheidstoernooi
Aankomende maandag (2e Pinksterdag) wordt het wederom een enorme drukte op het terrein van Orion, als daar het jaarlijkse Gezelligheidstoernooi plaatsvindt. Achter de Skidôme worden zo'n 15 teams verwacht, welke in verschillende poules zullen gaan strijden om de overwinning. Zo is er dit jaar een Mini-Maxi-poule, een Leut-poule en voor de fanatiekelingen een Uitslovers-poule. Het toernooi wordt afgesloten met een gezellige BBQ. We hopen jullie allemaal te zien op een zonnige 2e Pinksterdag! Meer info op www.hvorion.nl/gezelligheidstoernooi[l]

De spanning was te snijden tijdens de prijsuitreiking bij de MiniMaxi-Poule