De avondvierdaagse doorkruist de Rucphense natuur. FOTO RENÉ BRUIJNINCX
De avondvierdaagse doorkruist de Rucphense natuur. FOTO RENÉ BRUIJNINCX Foto: René Bruijnincx

Avondvierdaagse duurt vijf dagen

RUCPHEN - De werkgroep Maandelijkse Aktiviteiten is druk bezig met de organisatie van de avondvierdaagse van Rucphen. Officieel is er sprake van een vierdaagse, maar het loopfestijn is uitgesmeerd over vijf dagen. "Je hoeft er natuurlijk maar vier te lopen", benadrukt de organisatie.

DOOR MONIQUE JANSEN

De avondvierdaagse staat op de agenda voor maandag 4 tot vrijdag 8 juni. De loopafstanden bedragen vijf en tien kilometer. Starten voor de vijf kilometer kan tussen 18.30 en 19.00 uur en voor de tien kilometer tussen 18.00 en 18.30 uur. Start en finish is bij dorpshuis Agora.

Inschrijven

Het is mogelijk om vooraf individueel in te schrijven. Dat kan door een mail te sturen aan ma.rucphen@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, adres, postcode en woonplaats. Ook kan zaterdag 2 juni tussen 13.00 en 14.00 uur worden ingeschreven in Agora. Omdat niet alle papa's en mama's vier dagen kunnen mee lopen kan er ingeschreven worden voor een 'papa/mama/oma/opa stempelkaart'. Hiermee kan per dag of papa of mama of opa of oma op één stempelkaart meelopen. Inschrijven is natuurlijk ook mogelijk op maandag 4 juni of op dinsdag 5 juni.

Groepen

Wie als groep mee wil doen is ook welkom. Dit kan vanaf tien (betalende) deelnemers. Inschrijven als groep kan alleen via voorinschrijving. Inschrijven kan door een lijst met deelnemers in te sturen. Hierop vermeld je naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum van alle deelnemers en de naam en telefoonnummer van de contactpersoon in de groep. Dit kan door een mailtje te sturen aan ma.rucphen@gmail.com of de lijst in te leveren op Turfgreef 24 (graag voor 20 mei). Stempelkaarten kunnen worden opgehaald op zaterdag 2 juni tussen 13.00-14.00 uur in Agora of voor aanvang van de avondvierdaagse op 4 juni of 5 juni.[l]