Wisselbokaal Jeugdloop Rondje Sprundel.
Wisselbokaal Jeugdloop Rondje Sprundel. Mart Valentijn

Jeugdloop tijdens Rondje Sprundel

SPRUNDEL - Ook dit jaar vindt het Rondje Sprundel weer plaats op de laatste zaterdag in mei. Op zaterdag 26 mei wordt het 30e Rondje Sprundel gelopen. De senioren starten om 16.00 uur voor de 5 en 10 km-lopen.

Daaraan vooraf start de jeugdloop om 15.30 uur. De 4 t/m 9 jarige jongens en meisjes lopen één ronde van 720 meter, de 10 t/m 14 jarigen lopen in twee ronden 1440 meter. Voor de deelnemers aan de jeugdloop zijn er per categorie en afstand drie prachtige bekers beschikbaar. Bovendien ontvangen alle deelnemers een herinneringsmedaille. Deelname aan de jeugdloop is gratis.

Wisselbokaal
Verder wordt er vanaf deze 30e editie van Rondje Sprundel voor de jeugdige sporters uit de gemeente Rucphen de Grote Wisselbokaal ter beschikking gesteld. Alle jeugdige sporters die aangesloten zijn bij een gemeentelijke sportvereniging (voetbal, handbal, tennis, tafeltennis, atletiek touwtrekken, darten, schaken, noem maar op) en de gemeentelijke scholen kunnen meedoen aan de strijd om deze wisselbokaal. De vereniging/school met de snelste drie lopers wint. Welke vereniging of school durft de uitdaging aan en strijdt mee om de Grote Wisselbokaal? Wie mag zich een jaar lang de snelste vereniging/school van 2018 van gemeente Rucphen noemen? Misschien wel jouw vereniging/school, dus doe mee!
Voor meer informatie kun je onze website bekijken: www.rondjesprundel.nl [l]