Ergens onderweg tijdens de Clubrit.
Ergens onderweg tijdens de Clubrit. Foto is eigendom van F.C.Brabantia.

FC Brabantia fietsseizoen in volle gang

RUCPHEN - Het fietsseizoen is al weer geruime tijd bezig, de clubritten volgen elkaar in een snel tempo op. Nu het weer beter is stijgt het aantal deelnemers.

De Viaductentocht van 26 mei verreden met mooi weer was hiervan een voorbeeld. De gezamenlijke rust op het terras in de zon bij 'Trapke Op' aan het kanaal bij St. Lenaarts, draagt bij aan het gevoel dat fietsen leuk maakt.                                                        

Programma
De vakantie staat voor de deur, de eerste Brabantianen staan weer gereed om te vertrekken. In de vakantietijd zijn er andere prioriteiten dan alleen fietsen, de clubritten zullen waarschijnlijk minder bezocht worden. Echter in het rittenprogramma zijn ook in deze periode nog enkele mooie ritten opgenomen.
Om er enkele te noemen, clubrit naar Kinderdijk, Oesterdam en niet te vergeten Perron Noord, met de rustplaats in een prachtige omgeving in de Belgische Kempen. Natuurlijk niet te vergeten op 16 juni het uitstapje naar Limburg. Er zijn door diverse leden van Brabantia plannen gemaakt voor een uitstapje naar het hooggebergte van Italie. De omgeving is uitdagend en motiveert je tot prestaties. Pas op, klimmen is zwaar maar afdalen is gevaarlijk, houd het hoofd koel.
In de vakantieperiode gaan de clubritten gewoon door.
Als we dan even vooruit kijken staat in september de Yellow Jersey Classic en onze feestmiddag op het programma. Voor beide activiteiten kunt u zich opgeven. Fiets u en weet u niet of fietsen in clubverband bij u past, probeer het, maak enkele proefritten bij Brabantia en ervaar hoe het is om met ons mee te fietsen, u bent van harte welkom. Voor verdere informatie zie onze website: fcbrabantia.nl[l]