Uitslagen senioren NSV 2-RSV 2 1-1 RSV 4-DOSKO 6 3-2 NSV 5-RSV 6 0-5

Uitslagen jeugd
RSV JO17-1-Internos JO17-2 2-0
RSV JO15-2-Moerse Boys JO15-2 8-1
RSV JO13-1-Cluzona JO13-2 4-4
RSV JO11-2-Beek Vooruit JO11-6 2-5

Zilveren KNVB Scheidsrechtersspeld voor Ad van Loon
Afgelopen zondag werd Ad van Loon in het zonnetje gezet. Een speciale afvaardiging van de KNVB was naar sportpark De Molenberg gekomen om hem de zilveren scheidsrechterspeld op te spelden. Een speciale verdienste van de KNVB omdat hij al 25 jaar als scheidsrechter voor RSV vele wedstrijden heeft gefloten. Een prestatie die zeker vermeld mag worden en hopelijk kunnen we hem nog vele jaren op onze velden zie rondlopen. Proficiat Ad!

Rabobank Clubkas Campagne
Afgelopen week werd bekend wat alle verenigingen die meededen aan de Rabobank Clubkas Campagne hebben ontvangen. RSV behaalde een prachtig resultaat met een bedrag van € 1.020,-. Geld waarmee we weer vele mooie dingen kunnen doen. Aan iedereen die tijdens de Rabobank Clubkas Campagne op ons heeft gestemd. Bedankt!

Veldonderhoud op De Molenberg
De onderhoudscommissie is vanaf 2 juni met het onderhoud van de velden gestart. Dat houdt in dat men niet meer op de velden mag. Wij vragen alle leden om dit te respecteren en om ook in hun hun vrije tijd niet op de velden te voetballen. Bij voorbaat dank! [l]