Aanmelden voor Zeskamp Sprundel

SPRUNDEL - Voor de zesde keer vindt de Zeskamp Sprundel plaats tijdens de St. Jansfeesten. De activiteit heeft een vaste plek gekregen in het drukke feestweekend. De zeskamp staat gepland op zondag 24 juni.

Net als twee voorgaande edities heeft de organisatie gekozen voor veel waterpet. De grote waterslide is een blijvertje. De andere spellen zijn nieuw en kennen een ludiek karakter. Soms is inzicht en behendigheid belangrijk en bij andere spellen gaat het om snelheid en kracht. DJ Johan zorgt voor muziek en vrijwilligers van verschillende verenigingen bemensen de broodjeskraam en een bar. Die staan opgesteld tussen de spellen. Op zondag vindt ook de St. Jansmarkt plaats. Bezoekers van de braderie kunnen ook genieten van het spektakel tijdens de zeskamp.

Minizeskamp

Voor kinderen van zeven tot twaalf jaar oud is er een minizeskamp van 11.00 tot 13.00 uur. Zij kunnen zich opgeven met een team van zes tot acht personen. Een team moet herkenbaar zijn en zorgen voor een zelfgemaakte joker. De zeskamp voor twaalfplussers gaat om 13.30 uur uur van start. Ploegen moeten bestaan uit minimaal zes personen. Er dienen minimaal twee spelers te zijn van boven de zestien jaar. Deelname per team kost tien euro. Opgeven kan via zeskampsprundel@gmail.com. De spellen eindigen rond 17.00 uur. Daarna vindt de prijsuitreiking plaats. De Postenband zorgt voor een muzikale afsluiting.[l]