Alzheimer Café Roosendaal

ROOSENDAAL - U wordt van harte uitgenodigd op maandag 18 juni het Alzheimer Café Roosendaal te bezoeken. Uiteraard is ook uw partner, zoon/dochter, vriend(in) of kennis van harte welkom.

Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Gastsprekers: Mandy Buijs & Demy Weertman, Sportservice Noord-Brabant, Ida Verbiest, Zorgelooshuys Roosendaal. Thema: Ontspanning.
Ontspanning is het tot rust komen van lichaam en geest. Ontspanning vermindert de stress van alledag en we hebben het nodig om gezond te blijven en gelukkig te kunnen zijn. Voor sommige mensen is het moeilijk zich te ontspannen doordat er veel onrust en/of overbelasting is. Tijdens deze avond richten we ons op ontspanning voor mensen met dementie en hun (vaak overbelaste) mantelzorgers. Het wordt een ontspannende avond met meerdere gastsprekers en veel bruikbare tips, waar u meteen thuis mee aan de slag kunt gaan. Tevens besteden we aandacht aan de komende vakantietijd. Wel/niet met vakantie en hoe de tijd aangenaam door te brengen als de kinderen met vakantie zijn, de verenigingen/hobbyclubs een zomerstop hebben en de dagelijkse structuur daardoor verandert? Wij geven u tips, die u mogelijk kunnen helpen.
Het Alzheimer Café Roosendaal vindt plaats in Centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707 HP Roosendaal. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.
Als u het Alzheimer Café wilt bezoeken, kunt u vrijblijvend langskomen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de toegang is gratis. [l]