De groep gasten genieten van de vakantieweek.
De groep gasten genieten van de vakantieweek. Marjan

Het was fantastisch de Vakantieweek van Rode Kruis Rucphen

RUCPHEN - Het vrijwilligstersteam van Rode Kruis Rucphen en de twaalf gasten zijn weer terug van hun 20e vakantieweek. "Het was fantastisch. Wat hebben we een gezellige week gehad".

Maandagmorgen rond 11 uur arriveerden de gasten die meegingen bij Cafe/zaal De Kwast in Sint Willebrord. Het blijft spannend, vijf dagen weg, vooral als je, zoals sommige, al jaren niet meer weggeweest bent. Na een heerlijke lunch vertrok de bus om 12.30 uur richting Hoogeloon.
Op dinsdagmiddag een mooie rondrit gemaakt met een Amerikaanse schoolbus richting Postel.
Op woensdag hadden we in de middag gezellig spelletjes, er moest op tijd gegeten worden want op het avondprogramma stond een muziekavond.
Op donderdagmiddag stond een rit met tractor en huifkar naar Veldhoven op de planning. Eerst heerlijk gewinkeld en daarna het terras op.
Vrijdagmorgen iedereen op tijd wakker en eruit, er moest nog hoop gebeuren voordat we om half 11 moesten vertrekken. Na een heerlijk ontbijt op tijd vertrokken richting Drimmelen waar we om half 1 op de boot konden om gezellig door de Biesbosch te varen. Om half 4 waren we weer terug bij Cafe/zaal de Kwastwaar carnavalsband Stik Leutig ons op stond te wachten met leutige muziek.
Iedereen mee naar binnen, want er viel een heel klein beetje regen, de eerste druppels van heel de week. Heel de week prachtig weer met volop zon gehad. Binnen was het een gezellige drukte en hebben we onze 20e vakantieweek zeer feestelijk af kunnen sluiten. Alle gasten waren vol lof en dankbaar over deze week, daar doen we het voor.
Samen staan we sterk. Op naar 2019, vakantieweek Rode Kruis Rucphen van maandag 20 mei t/m vrijdag 24 mei.[l]

Groep gasten die meewaren.