Het winnende E-team neemt onder applaus de 1e prijs in ontvangst.
Het winnende E-team neemt onder applaus de 1e prijs in ontvangst. B Verbraak

Eerste prijs voor beide E-teams Orion

RUCPHEN - Afgelopen zondag was het voor handbalvereniging Orion haar laatste officiƫle handbalactiviteit, een eendaags toernooi in Heerle. Met ruim 100 teams van nationale en internationale komaf was het een gezellige drukte. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind met een zonovergoten toernooidag. Alle ingrediƫnten om er een sportieve dag van te maken.

Orion was aanwezig met haar F-jeugd, de beide E-teams en de heren senioren. Naast het vele spelplezier en onderlinge gezelligheid lieten de beide E-teams nog eens zien waarom dat zij afgelopen seizoen kampioen zijn geworden in de reguliere competitie; in beide poules wisten zij de eerste prijs te behalen! Zo gingen we aan het einde van de dag met 2 overwinningsbekers naar huis.

Seizoensafsluiting
Deze week sluit Orion haar handbalseizoen definitief af. Op dinsdagavond houden wij onze laatste trainingsavond, waarbij we ons traditionele verenigingstoernooi organiseren. De jeugd zal dat in kleine teams van vier personen een onderling toernooitje doen op kleinere handbalveldjes. De H- t/m C-jeugd spelen van 18.30-19.45 uur, waarna de senioren starten om 20.00 uur.

Kamp
Van vrijdagavond t/m zondagmiddag gaan we met de hele vereniging weer op kamp. De jeugd wordt om 18.15 uur met fiets en een volle buik verwacht op ons buitenveld.[l]

Het winnende E-team neemt onder applaus de 1e prijs in ontvangst