Staand v.l.n.r.: Lieke van Loon, Amber de Klerk, Naomi Braspenning en Lieke de Jong. Zittend v.l.n.r.: Lynn Huybrechts, Romy Ros en Femke Heeren.
Staand v.l.n.r.: Lieke van Loon, Amber de Klerk, Naomi Braspenning en Lieke de Jong. Zittend v.l.n.r.: Lynn Huybrechts, Romy Ros en Femke Heeren. Foto:

Mooi St. Jansweekend voor DHV-VHV en de Estrella's

SPRUNDEL - Het was een mooi gevuld weekend voor onze muziekvereniging. Op zaterdagochtend werd door het orkest de openluchtviering ter gelegenheid van St.Jan muzikaal opgeluisterd. Gezeten op het podium op het Kloosterplein werden mooie muziekwerken gebracht wat zorgde voor extra cachet aan deze al zo mooie en stemmingsvolle viering.

Ook de Estrella's zaten niet stil afgelopen weekend.

Vrijdag 22 juni hebben zij, op de klanken van feestorkest Stikleutig, de deelnemens aan de Sprundelse wandelvierdaagse feestelijk binnengehaald en begeleid naar het Kloosterplein. Tijdens deze rondwandeling mocht ons nieuw lid Feliciana voor het eerst laten zien wat ze heeft geleerd op de trainingen, ze deed het super goed! Complimenten!

Zondag 24 juni waren De Estrella’s alweer vroeg op pad en wel richting Breda. Daar werd nl. een wedstrijd georganiseerd waaraan onze Estrella’s deelnamen.

Als eerste mocht Lieke van Loon haar solo-optreden laten zien. Zij behaalde een score van 76,5 punten! Een mooi resultaat.

Daarna was Femke Heeren aan de beurt om haar show voor jury en publiek te tonen, Femke behaalde een score van 79,5 punten. Prima prestatie Femke!

Als derde mocht het ensemble hun show laten zien, dit ensemble bestaat uit Amber de Klerk, Lynn Huybregts en Naomi Braspenning, zij behaalden 79,2 punten met hun show, goed gedaan ladies.

Als laatste mocht het dinsdag-team voor het voetlicht treden. Dit team bestaat uit Lieke van Loon, Femke Heeren, Romy Ros, Amber de klerk en Lieke de Jong. Er werd een mooie show neergezet waarvoor de dames 79,6 punten behaalden. Klasse!

Dit was onze laatste wedstrijd voor de zomerstop. Helaas zijn de plaatsingspunten voor de Brabantse Kampioenschappen nog niet gehaald, maar na de zomerstop beginnen we weer met trainen en gaan we ervoor zorgen dat we in het najaar mogen deelnemen aan de Brabantse Kampioenschappen. [l]