Een overzicht van (bijna) alle 40 deelnemende jeugdleden
Een overzicht van (bijna) alle 40 deelnemende jeugdleden B Verbraak

Eindelijk vakantie voor HV Orion

RUCPHEN - Na een lang handbalseizoen met een binnen en buitencompetitie (in totaal ruim 150 wedstrijden, per team ruim 80 trainingen en diverse toernooien) was het competitieseizoen van handbalvereniging Orion afgelopen.

Na wat laatste verenigingsactiviteiten was het afgelopen weekend de beurt aan ons jaarlijkse handbalkamp om het handbalseizoen dan definitief af te sluiten. Met een deelname van precies 40 jeugdleden en een zonovergoten weekend, was het kamp wederom een succes te noemen. De jeugd was als bemanning van een piratenschip aangespoeld bij de kantine. Er was geen uitzicht op redding. Desalniettemin werd er niet stilgezeten. Door middel van diverse spelletjes op het veld en in het bos, wisten we uiteindelijk de schat te vinden en deze te bevrijden van de vloek. Met een groot kampvuur werd de aandacht van de ouders getrokken, die de jeugd afgelopen zondagmiddag weer wisten te 'redden' van het schateiland.

Voor Orion is het dan nu toch echt vakantie; voorlopig zijn de trainingsavonden en de weekenden weer even vrij. In de zomerperiode is er tijd voor wat kluswerk in en rondom ons clubgebouw en wordt vanaf zaterdag 4 augustus (de eerste zaterdag van augustus) de Rucphense Fiets4daagse georganiseerd t/m woensdag 8 augustus. De trainingen starten weer in dezelfde week dat de basisscholen beginnen. [l]