Druk en succesvol weekend voor NEO

RUCPHEN– Afgelopen zondag hebben alle onderdelen van The Butterflies deelgenomen aan het majoretteconcours in Waalwijk. Diezelfde zondag stond ook de NEO-familiedag op het programma.

Alle onderdelen van The Butterflies hebben zich door hun prima prestaties van dit weekend nu al geplaatst voor deelname aan de Brabantse Kampioenschappen die later dit jaar (november) worden gehouden. Complimenten en onze felicitaties aan de leden en instructrice(s).

NEO-Familiedag
Door uiteenlopende omstandigheden viel de deelname aan de NEO-familiedag dit jaar wat tegen. Desondanks had de feestcommissie een hele leuke fietspuzzeltocht uitgezet. Het was een mooie route, langs veel terrasjes en met lastige puzzels en vragen. Natuurlijk droeg het fraaie weer ook bij aan het susses van deze fietstocht. Tijdens de barbeque was het gelukkig wat drukker en die was, zoals altijd, ook dit jaar weer prima verzorgd. Duimpjes omhoog voor de feestcommissie.

Muziekexamens
Voor diverse leerlingen van NEO (alsook van St.Cecilia uit Hoeven) is a.s. zaterdag ’n spannende dag, want dan staan hun muziekexamens gepland. Deze keer hoeven ze daarvoor niet naar Tilburg, want ze zijn ‘op locatie’, ofwel in Agora Rucphen. We wensen de kandidaten veel succes!

Oud-papier
Zaterdag 7 juli wordt in de bebouwde kom van Rucphen het oud-papier weer opgehaald. Zorg er a.u.b. voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, met de wielen naar de straatzijde. Plaats a.u.b. geen losse dozen of karton naast de kliko’s, maar probeer het ‘klein’ te maken zodat het toch in de container past. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. [l]