Jeugdpresentatie-avond RSV-jeugd

RUCPHEN - Het duurt nog even, maar net als vorig jaar houden we na de zomervakantie weer een Jeugdpresentatie-avond. Voor het seizoen van start gaat, presenteren alle elftallen zich aan het publiek.

Ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's, alle belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op sportpark De Molenberg. Alle teams gaan trainen deze avond, worden op de elftalfoto gezet door een fotograaf, NAC-spelers komen langs voor een meet and greet en nog veel meer! Daar wil iedereen uiteraard bij zijn, dus noteer woensdag 29 augustus alvast met dikke vette letters in jullie agenda! Overige info volgt enkele weken vooraf.

Bootcamp/Obstacle Run Jeugd RSV

Houd zaterdag 8 september alvast vrij in je agenda! RSV organiseert dan namelijk een Bootcamp/Obstacle Run voor de jeugdleden van RSV. Het parcours bevat +/- 20 obstakels en er wordt met elke leeftijdscategorie rekening gehouden. Alles zal plaatsvinden op en rondom het sportpark. Deelname is gratis. Meer info volgt nog via de teamleiders.

Voorlopige teamindeling Jeugd seizoen 2018-2019

De (voorlopige) teamindeling voor de Jeugd seizoen 2018-2019 is bekend. Zie onze website www.vvrsv.nl voor meer informatie. Let op, indeling is onder voorbehoud en kan nog wijzigen. [l]