Een aanvallende Orion in actie om te tegenstander te passeren.
Een aanvallende Orion in actie om te tegenstander te passeren. B Verbraak

Succesvolle competitiestart voor Orion

RUCPHEN - Orion is de competitie goed van start gegaan.

De E1 en D-jeugd moesten op een doordeweekse avond naar Zevenbergen afreizen om een verzette competitiewedstrijd te spelen. Beide teams wisten de strijdt met winst af te sluiten. Afgelopen zondag mocht ook de E2 haar eerste competitiewedstrijd spelen, welke nipt gewonnen werd. Een mooie prestatie voor dit nieuwe E-team. De E1, D-jeugd en F-jeugd mochten ook spelen; ondanks het spannende handbal moesten zij hun meerdere ind e tegenstander erkennen.


Programma
Deze week spelen de F2 en E2 op dinsdagavon om 18.30 uur in Zevernbergen tegen Groene Ster. Aankomend weekend spelen al onze jeugdteam een uitwedstrijd: om 9.30 uur de beide F-teams tegen Internos1 en Internos2, om 11.00 uur de E1 tegen Heerle, om 12.00 uur de E3 tegen Heerle, om 12.00 uur de HCJ tegen Groene Ster en om 13.00 uur de HAJ tegen Internos.

Schoolhandbaltoernooi
Op woensdagmiddag 19 september organiseren wij weer ons jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor de groepen 6 t/m 8. Dit keer is het thema 'Landen'. Het toernooi zal traditiegetrouw starten om 13.30 uur en rond 17.00 uur afgelopen zijn. Het belooft weer een sportief en goed georganiseerd toernooi te gaan worden, nu nog hopen dat de weergoden ons goed gezind gaan zijn... [l]