SINT WILLEBRORD - Afgelopen zondag namen de meiden van The Starshines deel aan een concours in Etten-Leur. Het was de eerste wedstrijd na de vakantie. De optredens waren allemaal in de ochtend gepland.

Als eerste waren onze allerkleinste meisjes aan de beurt. Ze hadden na de vakantie goed hun best gedaan op de trainingen. Dit was goed terug te zien. De meisjes behaalde ruim één punt meer dan hun eerste concours. Ze hadden 73,2 punten wat een hele mooie score is voor de tweede keer. Jullie hebben het super gedaan. Daarna was de beurt aan onze meiden van het team, uitkomend in junior Basis. Zij hadden de punten nog nodig voor de plaatsing voor het BK, dus ze hadden een doel wat ze wilde bereiken. Hun optreden was weer vele malen beter dan net voor de vakantie, nu maar hopen dat de jury dat ook was opgevallen. Ze kregen 80,4 punten, wat genoeg is voor plaatsing van het BK. Heel goed gedaan. Als laatste was het de beurt aan onze grote groep in de Senior Basis klasse. Die zette een geweldig optreden weg. Met maar acht drops stegen ze boven zichzelf uit. De jury gaf dan ook weinig commentaar en zei dat ze aan het genieten was van deze meiden. Dat zagen ze ook terug in de beoordeling. Ze behaalde 85,6 punten wat betekend dat ze promoveren naar de middenklasse! Geweldig dames. Jullie hebben het dik verdiend.

Alle meiden van The Starshines proficiat, jullie hebben het allemaal super gedaan. Nu kunnen we verder de puntjes op de i gaan zetten voor het concours op 30 september in Zevenbergen. Succes weer daar.[l]