SPRUNDEL - Afgelopen zondag was er wederom de eerste wedstrijd van het najaarsseizoen. Dit keer was het in Etten-Leur.

Als eerste mocht Lieke van Loon haar solo-show laten zien, zij behaalde 77,8 punten, goed voor een 8e plaats in haar categorie.

Daarna was het de beurt aan Femke Heeren. Zij behaalde 80,8 punten, een mooie 3e plaats en hiermee heeft Femke zich tevens geplaatst voor deelname aan de de Brabantse Kampioenschappen.

Na de solisten-optredens trad het ensemble voor het voetlicht. Dit bestaat uit Lynn Huijbrechts, Amber de Klerk, Femke Heeren en Lieke van Loon. Het was de allereerste keer dat in deze formatie opgetreden werd, dus er heerste een gezonde spanning. Deze dames behaalden maar liefst 77,6 punten, goed voor een 3e plaats!

Als laatste mocht het team optreden. Het team bestaat uit de dames: Lieke de Jong, Romy Ros, Femke Heeren, Lieke van Loon en Amber de Klerk. Zij werden eerste in hun categorie met 80,4 punten! Proficiat dames! Hiermee hebben zij ook gelijk hun plaatsingspunten gehaald voor deelname aan de Brabantse kampioenschappen.

Inmiddels staat iedereen weer strak in de trainingsmodus voor de volgende wedstrijd. Deze staat gepland op zondag 30 september te Zevenbergen.[l]