AGENDA

Donderdag 13 september

EHBO avond

20:00 | Het Oosteind

De eerstvolgende activiteit die de werkgroep Kinderactiviteiten 'De Boskrekels' organiseert, zal niet voor de kinderen zijn maar voor de papa's, mama's, opa's en oma's. We organiseren een EHBO avond. Tijdens deze avond staat EHBO bij kinderen centraal. Iedereen is welkom deze avond om de kennis bij te spijkeren of op te frissen. De avond wordt gehouden in het Oosteind op donderdag 13 september, aanvang 20.00 uur. Opgeven is niet nodig, deze avond is vrijblijvend.

Zaterdag 15 september

Dansavond

20:00 | Gemeenschapshuis De Nieuwenbergh

Zaterdagavond 15 september kunt u weer gezellig komen dansen op de Zeg. Dan organiseert Gemeenschapshuis De Nieuwenbergh, in samenwerking met DJ Twan een swingende dansavond. De aanvang is 20.00 uur.

Dansavond

13.30 | Gemeenschapshuis De Lanteern

"Ook zin om te dansen?" DJ Twan is terug in Gemeenschapshuis De Lanteern met zijn "Zondagmiddag Party's!" Ouderwets gezellige dans middagen met de hits uit uw jeugd. Of het nu gaat om een quickstep of een chachacha: DJ Twan zal ze verzorgen.

Maandag 17 september

Peuterdans in Agora

15:00 |

De geplande dansactiviteit voor jongens en meisjes van 2 en 3 jaar oud in Agora (Rucphen) start een week later dan eerder gepland, n.l. op maandag 17 september. Van 15.00 tot 15.30 uur kunt u terecht met uw peuter voor een gratis proefles. Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Diana Schotting van Stichting Agora Rucphen: agoog@agorarucphen.nl.