Lezing 'je bent méér dan alleen autisme'

RUCPHEN - Het mantelzorgsteunpunt Roosendaal / Rucphen heeft Birsen Basar uitgenodigd om te komen vertellen hoe het is om te leven met autisme, welke obstakels ze heeft overwonnen en wat mantelzorg voor haar betekent in haar leven.

Birsen (1986) is van Nederlands-Turkse afkomst en kreeg op 21-jarige leeftijd de diagnose klassiek autisme. Ze zet zich in voor de acceptatie en participatie van mensen met autisme over de hele wereld. In haar boeken doet ze openhartig verslag van haar leven. Naast haar werk bij de gemeente Breda is Birsen ambassadeur van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Ze was te zien in verschillende documentaires en tv-programma's en is ook een veel gevraagd professioneel spreker. Birsen Basar is óók de winnaar van de Gouden Venus van Milo 2017. Uit de 100 genomineerden is zij door het publiek en de vakjury gekozen tot de meest inspirerende persoon met een beperking, die veel betekent voor anderen en de maatschappij.
Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen luisteren naar deze boeiende vrouw.
Ook MEE en het Autisme informatie centrum (AIC) zijn aanwezig en vertellen wat zij voor mensen met autisme en hun omgeving kunnen betekenen.

Wanneer
Woensdag 26 september in De Brink, Melis Stokelaan 5, Roosendaal; in de kapel van 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur).
Iedereen is van harte welkom! Graag vóór 20 september aanmelden.
Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie staat voor u klaar. [l]