Tijdens de verdediging wordt fanatiek geprobeerd om de bal weer terug te veroveren op de tegenstander.
Tijdens de verdediging wordt fanatiek geprobeerd om de bal weer terug te veroveren op de tegenstander. B Verbraak

Jongste Orion jeugd succesvol

RUCPHEN - Afgelopen weekend werden er weer competitiewedstrijden gespeeld op het buitenveld van handbalvereniging Orion. Met name de jongste Orion-jeugd kon zich sportief onderscheiden door beide wedstrijden te winnen. Dat beloofd wat voor de toekomst!

Op woensdag 19 september is het schoolhandbaltoernooi voor de basisschool-groepen 6, 7 en 8 gespeeld bij handbalvereniging Orion. Dit jaar was het thema 'Landen'. Zo’n 150 kinderen, verdeeld over 16 teams, hebben de hele middag gestreden om op het podium te komen. Ook dit jaar liep het hele toernooi weer op rolletjes, waarvoor wij de organisatie en alle vrijwilligers enorm dankbaar zijn. Hopelijk wordt het volgende schoolhandbaltoernooi voor de groepen 4 en 5 in het voorjaar weer een even groot succes!

Competitie

Aankomend weekend worden er geen competitiewedstrijden gespeeld. De E-jeugd moet wel aan de bak op het spelvisietoernooi. Dit toernooi is georganiseerd door de handbalbond om de visie over het nieuwe jeugdhandbal te promoten bij coaches en trainers van deze jeugdgroepen. Dit toernooi wordt gespeeld in Breda. De E1 en de E2 spelen om 10.30 en 11.30 uur. De E3 speelt haar wedstrijden om 15.30 en 16.30 uur.[l]