Volop activiteiten bij NEO en The Butterflies

RUCPHEN - Het heeft even geduurd sinds de zomervakantie voordat u iets van onze muziekvereniging in dit weekblad kon lezen. Inmiddels zijn alle geledingen van NEO en The Butterflies volop aan het trainen en repeteren. Dit o.a. ter voorbereiding op het Gemeentelijk Muziek Concours (GMC) op zaterdag 27 oktober in de sporthal van Laco Sportcentrum De Vijfsprong.

Ondertussen hebben de majorettes van The Butterflies op zondag 9 september al deelgenomen aan het majoretteconcours van de BBM in Etten-Leur. Later deze maand (zondagochtend 30 september) zullen ze ook aan een majoretteconcours in Zevenbergen deelnemen. Diezelfde zondag zal het harmonie A-orkest van NEO ’s middags optreden tijdens 'All-4-Harmony' op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Natuurlijk bent u dan van harte welkom.

NEO rikavond

Deze maand starten we ook weer met de rikavonden van NEO. Vrijdag 21 september a.s. bent u van harte welkom in de foyer van “Agora” voor een gezellig avondje rikken. Zoals vaker gemeld, u hoeft geen lid te zijn van NEO om hier aan te kunnen deelnemen. Inschrijven kan vanaf 19.00u, de rikavond start om 19.30u. Alvast een plezierige avond gewenst.