Workshop algemene communicatie

RUCPHEN - Op maandagavond 1 oktober zal URvoice een workshop 'algemene communicatie' verzorgen voor vrijwilligers van clubs, stichtingen en verenigingen. De workshop wordt gehouden in Gemeenschapshuis Agora en zal om 19.30 uur aanvangen. Iedereen is daarbij welkom.

De communicatie is het belangrijkste dat er is als het gaat om het werven van leden en/of volgers via social media en toch zie je vaak dat het misgaat binnen de communicatiestroom. De boodschap valt weg in de massa. Hoe val je dan toch op? Hoe dragen taal en communicatie bij aan betrouwbaarheid en hoe kan taal een bijdrage leveren aan de activatie van leden en vrijwilligers? Het kan een zeer interessante avond worden waarbij veel facetten van deze tijd aan de orde zullen komen in interactieve vorm.
De avond zal geleid worden door trainer/ coach Bagiyo van der Leemputte, die in het dagelijkse leven veel bloot staat aan de media voor events, presentaties en beurzen. Hij is docent, trainer en daarnaast presentator door het land. Hij weet als geen ander professioneel om te gaan met motivatie, activatie en socialisatie via de moderne media. Op maandag 1 oktober zal Bagiyo een op maat gesneden workshop aanbieden van een uur tot anderhalf uur. Hij kan wat tips aanreiken die ook daadwerkelijk direct te gebruiken zijn binnen de communicatiestroom van jouw organisatie. Schrijf je nu in en meld je per mail aan via info@urvoice.nl. [l]