Schoolhandbaltoernooi gewonnen door St Martinusschool Rucphen

Vorige week woensdagmiddag 19 september werd het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 6, 7 en 8 gespeeld bij handbalvereniging Orion. Dit jaar stond het toernooi in het teken van landen. Met team-namen als Handballand, TrumpPower, de indianenmeisjes en de FC Bels lieten de deelnemers zich op voorhand van hun creatieve kant zien. Zo’n 150 kinderen, verdeeld over 16 teams, hebben de hele middag gestreden om op het podium te komen. Uiteindelijk wist de st. Martinusschool uit Rucphen met maar liefst 3 teams het podium te behalen! Het winnende team mag komend voorjaar deelnemen aan de regionale voorrondes van het landelijke schoolhandbaltoernooi.

Ook dit jaar liep het hele toernooi weer op rolletjes, waarvoor wij de organisatie en alle vrijwilligers enorm dankbaar zijn. Een filmpje van dit sportieve evenement is te vinden op ons YoutubeKanaal; www.youtube.nl/hvorion. De foto's staan op onze website; www.hvorion.nl/fotos

COMPETITIE

Aankomend weekend begint de zaalcompetitie weer. Op Zaterdag 29 september spelen we thuis. De F2 speelt om 12:30 uur tegen UnitedBreda, de E2 om 13:25 tegen WhiteDemons en de E3 om 14:30 uur tegen Heerle. Op Zondag 30 september zijn er alleen uitwedstrijden; de Djeugd om 15:00 uur tegen Heerle en de E1 om 11:00 uur tegen RHV.