The Starshines behalen weer mooie resultaten

RUCPHEN - Afgelopen zondag hadden The Starshines een wedstrijd in Zevenbergen. Ze waren daar weer met drie onderdelen aanwezig. Ze hebben de afgelopen weken weer hard getraind om weer goed voor de dag te komen.

De allerkleinste van de drie beten de spits af. Die hadden een kleine aanpassing moeten ondergaan omdat er een meisje geblesseerd was. Nou dat pikte ze heel goed op en het was op de wedstrijdvloer niet te zien dat er een meisje niet bij was. Toch waren ze niet bij machte om genoeg punten te scoren om deel te mogen nemen aan de BK. Zo jammer, ik had het ze echt gegund. Ze behaalde 73.2 punten, maar wat hebben ze het goed gedaan het afgelopen seizoen, echt een dikke pluim voor jullie allemaal.

Als tweede was de beurt aan onze meiden van het team in de junior klasse. Ook daar moest op het laatste moment iemand klaar gestoomd worden om in te vallen voor een geblesseerde. Charissa had een uur om de plaatsen te oefenen en dat deed ze voortreffelijk. Het optreden ging gelijk en zag er netjes uit. Ze behaalde hiervoor een mooie score van 79.4 punten.

Als laatste waren de meiden van onze groep in de senior aan de beurt.Hun show werd heel fel en met overtuiging gebracht, alleen waren er wat meer drops dan de vorige keer. Ondanks dat werden ze eerste in hun categorie met een mooi puntenaantal van 83,6 punten.

Al met al weer een goed resultaat deze middag. Nu op naar het GMC op zaterdag 27 oktober in Rucphen en de week erna 3 en 4 november de BK in Waalwijk. Meiden Proficiat en succes op de andere wedstrijden.[l]