Agenda

Zaterdag 6 oktober

Dag van de Ouderen

13:00 | Gemeeenschapshuis De Lanteern

Ook in Sint Willebrord wordt aandacht besteed aan de Dag van de Ouderen. Op zaterdag 6 oktober is er in De Lanteern een samenzijn, georganiseerd door de plaatselijke KBO, in het kader van de jaarlijkse Dag van de Ouderen. Cabaretgroep Steunvast, bestaande uit medewerkers van de Stichting Groenhuysen, gaat er voor zorgen dat het een gezellige middag wordt. De zaal gaat open om 13.00 uur. De toegang is – net als het kopje koffie met een Willebrord's worstenbroodje – gratis. Het belooft een goed bezochte middag te worden, want een groot aantal senioren heeft zich al aangemeld.

Sprundel got Talent

14:30 | Dorpshuis de Trapkes

De plaatselijke jeugd maakt druk gebruik van de mogelijkheid om op het podium te komen. Er de afgelopen weken flink geoefend voor Sprundel Got Talent, een activiteit van de Jeugdraad van het dorpswerk. Zaterdag a.s. om half twee en om zeven uur geven ruim zestig meisjes en jongens in De Trapkes een show van dans, playback, goochelen en moppen tappen. In totaal liefst 31 acts. Aan de zaal zijn voor beide voorstellingen nog kaartjes verkrijgbaar.

Zondag 7 oktober

Vogelbeurs

9:00 | Gemeenschapshuis Agora

Zondag 7 oktober organiseert vogelvereniging "De Vogelvrienden" Rucphen weer een grote Internationale vogelbeurs in gemeenschapshuis "Agora" Rucphensevaartkant 2b te Rucphen, geopend van 9.00-12.00 uur. Men kan vogels inbrengen vanaf 8.30 uur. Er worden evenals elke eerste zondag van de maand weer vele vogels in diverse soorten en kleuren verwacht. Tevens is tijdens deze vogelbeurs de laatste gelegenheid om vogels in te schrijven voor de grote Internationale vogeltentoonstelling welke wordt gehouden op 19-20 en 21 oktober 2018.

Bingo

14:00 | Zaal Kerkzicht

Zondag 7 oktober wordt er een leuke bingo georganiseerd door Vriendenclub Zegge. We hebben weer leuke prijzen waarvan de hoofdprijs een vleescheque is. Kerkzicht te Zegge, zaal open om 13.30 uur en de bingo start om 14.00 uur.

Maandag 8 oktober

Proefles yoga

19:30 | Gemeeenschapshuis De Lanteern

Vanaf 15 oktober start Hatha Yoga, daarom is er op maandag 8 oktober een gratis proefles om mensen warm te krijgen om zich in te schrijven. Maandag 8 oktober om 19:30 uur in Gemeenschapshuis De Lanteern, docent Linsey verteld je alles en laat het zien. Inschrijven kan per email: m.joosten@skw-willebrord.nl, bij Gemeenschapshuis De Lanteern of na afloop van de proefles op maandag 8 oktober.