KBO Etten-Leur, Zundert en Rucphen ontmoeten elkaar

RUCPHEN - Op woensdag 17 oktober word weer de jaarlijkse ontmoetingsdag georganiseerd zoals afgesproken bij het opheffen van Kring de Pannenhoef, 31 december 2014. Deze kring bestond toen uit 12 afdelingen.

Op 1 januari 2015 is de decentralisatie van kringen een feit geworden, de kringen functioneren sinds die datum binnen de kernen van de gemeenten. Zo staan bestuurders en belangen behartigers dichter bij hun leden en zijn ook de lijnen naar de naar de gemeente korter geworden, zodat de belangen behartiging van de leden goed uitgevoerd kan worden.

Wat ook prachtig is, is dat elke afdeling bol staat van plaatselijke activiteiten. Een mooie vorm van ontmoeten, die daardoor mede zorgdragen dat mensen de ruimte geboden wordt zodat ieder mee kan doen.

Op 17 oktober ontmoeten de drie kringen elkaar voor de vierde maal in deze vorm.

Bijeenkomst

Dit jaar vindt deze sfeervolle bijeenkomst plaats in De Trapkes, Kloosterplein in Sprundel (het voormalige Kerkgebouw).

Het wordt een prachtig programma, met als speciale gast dhr. Leo Bisschops de kersvers voorzitter van KBO Brabant. Ook bestuurders van KBO Brabant die graag bereid zijn deze ontmoeting mee te maken en een woord tot onze kringen te richten.

Je dient je voor deze bijeenkomst wel op te geven bij je plaatselijke afdeling, deze zorgt dan dat de opgaven op de juiste plaats terecht komen.

13.00 uur: Zaal open

13.30 uur: Ontvangst met koffie en koek.

16.30 uur: Sluiting.

Mocht je overhoop de uitnodiging over het hoofd hebben gezien, mogelijk door omstandigheden niet gehad, en wil graag deelnemen, kun je mailen of bellen naar Cees van Oorschot, cees.van.oorschot@kpnmail.nl tel. 0165.383301. graag zo spoedig mogelijk i.v.m. de organisatie.[l]