AGENDA

Zondag 4 november

Vogelbeurs

9:00 | Gemeenschapshuis Agora

Zondag 4 november organiseert vogelvereniging De Vogelvrienden Rucphen weer een grote Internationale vogelbeurs in gemeenschapshuis Agora, Rucphense Vaartkant 2b, Rucphen. Deze vogelbeurs is geopend van 9.00-12.00 uur. Men kan vogels inbrengen vanaf 8.30 uur. Er worden evenals elke eerste zondag van de maand weer vele vogels verwacht.

Rommelmarkt

10:30 | Gemeeenschapshuis De Lanteern

Zondag 4 november organiseert Stichting Het Warme Hart weer haar halfjaarlijkse rommelmarkt in gemeenschapshuis De Lanteern, Dorpsstraat 119 Sint Willebrord. Toegangstijden vanaf 10.30 uur tot 15.00 uur. De stichting organiseert deze rommelmarkt om aan de broodnodige financiƫn te komen om haar werk te kunnen doen. De stichting heeft een eigen voedselbank waar ruim 25 gezinnen wekelijke mee geholpen worden. Kijk voor verdere info op de site van stichting het warme hart www.stichtinghetwarmehart.nl

Zonnebloembingo kern Rucphen

13:30 | Zaal Het Trefpunt

Zondag 4 november houdt Zonnebloemkern Rucphen haar jaarlijkse bingomiddag in Zaal Het Trefpunt, Raadhuisstraat 80, 4715 CE Rucphen, waar om 13.30 uur het spel begint en rond 17.00 uur wordt afgesloten. De Rucphense Zonnebloembingo staat bekend als gul, warm en gezellig. Traditiegetrouw zijn er weer heel veel mooie prijzen verzameld, voor een groot gedeelte verkregen door steun van bedrijven in en om Rucphen. onnebloemkern Rucphen richt zich in haar werk op mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of leeftijd. Activiteiten worden georganiseerd waarbij ontmoeting en ontspanning centraal staan. De opbrengst van deze middag komt geheel ten goede aan deze activiteiten.

Bingo Vriendenclub Zegge

14:00 | Zaal Kerkzicht

Zondag 4 november organiseert Vriendenclub Zegge weer een gezellige bingo. De zaal gaat om 13.30 uur open en om 14.00 uur start de bingo in zaal Kerkzicht in Zegge.

Woensdag 7 november

Lezing over rouw

19:00 | Bibliotheek VanNu

Kom naar een lezing over rouw in jouw bibliotheek. Bij rouw denken we veelal aan het overlijden van een dierbare. Het verdriet en het gemis als iemand er niet meer is. Maar wist je dat ook andere verliessituaties rouw tot gevolg hebben? Denk bijvoorbeeld aan ziekte, scheiding, ontslag, adoptie of ongewenste kinderloosheid. Allemaal gebeurtenissen die diep ingrijpen in het leven. Over leven met verlies gaat de lezing van rouwdeskundige Margot van Rijn. Een lezing over verdriet, kwetsbaarheid, eenzaamheid en veerkracht. In Rucphen vindt de lezing plaats op woensdag 7 november van 19.00-20.30 uur. Toegang gratis.