AGENDA

Vrijdag 16 november

Rikconcours

19:00 | 't Wapen van Schijf

De grensschutters organiseren 16 november weer een rikconcours bij het Wapen van Schijf. Inschrijven vanaf 19.00 uur. Aanvang rikken 19.30 uur. Iedereen die een beetje kan rikken is welkom, er zijn fraaie prijzen te winnen en een loterij met mooie prijzen.

Zaterdag 17 november

Dansavond

20:00 | De Nieuwenbergh

17 november kunt u weer komen dansen in Gemeenschapshuis De Nieuwenbergh in Zegge. Dan presenteert DJ Twan weer een swingende, maar vooral gezellige dansavond. Elke dansliefhebber is van harte welkom en de aanvang is 20.00 uur.

Zondag 18 november

Dansmiddag

13:30 | Gemeeenschapshuis De Lanteern

DJ Twan is weer terug in Gemeenschapshuis De Lanteern met zijn 'Zondagmiddag Party's!' Ouderwets gezellige dansmiddagen met de hits uit uw jeugd. We starten op zondag 18 november om half 2 en eindigen om half 5. Voor een lekker hapje wordt gezorgd.

Bingo

14:00 | Gemeeenschapshuis De Lanteern

Zondag 18 november gaan we weer ouderwets gezellig Bingo spelen in de foyer van Gemeenschapshuis De Lanteern in Sint Willebrord, dit kan niet ontbreken in het activiteiten aanbod van SKW Sint Willebrord. Daarom laten we elke maand balletjes uit de machine komen van 14:00 tot 16:30 uur. Het spel wordt geleid door Ria, Fred en Gerard die ook verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse woensdagmiddag Bingo van het KBO Sint Willebrord.

Dinsdag 20 november

Workshop Hologram Maken

16:00 | Bibliotheek VanNu

Speciaal voor de Week van de Mediawijsheid kun je zelf een hologram leren maken. Christian Godschalk van CG-Graphics komt langs om een speciale workshop te geven. In deze workshop kun je leren hoe je zelf een hologram kan maken, zonder dat je hiervoor een dure hologramprojectie nodig hebt. Je hebt alleen wat natuurkunde en een smartphone nodig. In de Bibliotheek van Oudenbosch, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen en Zevenbergen. Bibliotheek Rucphen Dinsdag 20 november. Tijd: 16.00 uur tot 17.00 uur.