Heemkundig Hoekje Zegge

ZEGGE - Op zaterdag 24 november zijn de leden van heemkundekring Den Lande van Zegge van harte welkom om aanwezig te zijn bij de uitreiking van ons 31e jaarboek. De uitreiking zal plaatsvinden om 13.30 uur in de grote zaal van de pastorie.

Het bestuur en de werkgroepleden van de heemkundekring stellen het zeer op prijs als u daarbij aanwezig kunt zijn. De zaal is open om 13.15 uur. Mocht de deur - vanwege het koude weer - niet open staan, gewoon even aanbellen en er wordt opengedaan.
Na de uitreiking van het jaarboek kan er tot 16.00 uur gezellig worden nagepraat en is iedereen in de gelegenheid om het jaarboek op te halen. Een lekker kopje koffie of thee zal daarbij zeker niet ontbreken. U kunt ook de knipselmappen nog eens bekijken en er zal een fotopresentatie te zien zijn van de foto’s uit het jaarboek. Hopelijk hebben wij ook dit jaar een boekje kunnen samenstellen waarin voor iedereen iets interessants te vinden is.
Hebt u zelf iets te vertellen over onderwerpen die met Zegge te maken hebben, neem dan contact op met een van de volgende redactieleden om een afspraak te maken. Tijdens de jaarboekuitreiking zijn wij uiteraard ook aanwezig: Corrie Hellemons-Verstraten, Spoorstraat 146a, 4702 VN Roosendaal, 0165-545527, corrie.hellemons@gmail.com; Jeanne de Beer-Baeke, Kapelstraat 17, 4735 AW Zegge, 0165-552986, jeannebaeke@live.nl. [l]