Bekendmaking genomineerden vrijwilligersprijs

RUCPHEN - De gemeente Rucphen organiseert samen met stichting URvoice de jaarlijkse vrijwilligersavond, die dit jaar plaatsvindt op 22 november a.s. Tijdens een feestelijke avond met muziek, dans, magie en een verrassingsact zullen de winnaars van de vrijwilligersprijzen bekend worden gemaakt.

Voor de vrijwilligersprijs zijn dit jaar 13 organisaties genomineerd: Ehbo St. Willebrord, KinderVakantieWerk Rucphen, Beleef Sprundel, Molenstichting “de Hoop Sprundel”, Stichting Ziekenactie Rucphen, Speciaal Voor Jou Dag, Flower Power vrijwilligers Natuurwerkgroep, NVZ afdeling Zonnebloemkwartet, Stichting Pets Food Care, Vrijwilligers Heemtuin Rucphen, de Senioren Express, VoorleesExpress Rucphen en Stichting Vakantieproject gemeente Rucphen.

Voor de URvoice jeugdprijs, een aanmoedigingsprijs voor de jonge vrijwilligers, zijn er dit jaar 4 genomineerden: Martijn Bogers (vrijwilliger bij werkgroep Dorpspark en Dorpsbos Zegge), Youri Rasenberg (vrijwilliger bij Speciaal Voor Jou Dag, Radio Rucphen FM en Breda Airport), Priscilla de Veth (vrijwilliger bij Stichting Pets Food Care) en Casper Jukes (vrijwilliger bij Heemtuin Rucphen).

De genomineerde organisaties en vrijwilligers kregen in de maand oktober de gelegenheid om een wens op te hangen in de wensboom. Rotary Halderberge-Seppe maakt aan het eind van de avond bekend welke wens wordt beloond en kan worden uitgevoerd.

Voor de thuisblijvers: de vrijwilligersavond wordt live uitgezonden op Radio Rucphen (106.4 FM). [l]