Stichting KinderKarnaval Zegge op de kerstmarkt

ZEGGE – Ook dit jaar zal de Stichting KinderKarnaval Zegge weer deelnemen aan de kerstmarkt met de verkoop van heerlijke appelflappen en saucijzenbroodjes.

Tijdens de kerstmarkt, die plaats vindt op zondag 16 december, zal de SKKZ in samenwerking met de SPAR weer verse en bevroren appelflappen en saucijzenbroodjes verkopen. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan diverse activiteiten voor alle kinderen van het dorp tijdens de carnavalsbals.
U kunt tijdens deze dag tussen 14.00 uur en 18.00 uur bij onze kraam terecht voor de lekkernijen. Ook is er een mogelijkheid om voor de kerstmarkt de appelflappen en saucijzenbroodjes te bestellen. Bestelformulieren zijn te verkrijgen via de website (www.grasduinersdurp.nl), onze facebookpagina (Grasduinersdurp SKKZ) en via het secretariaat (secretariaatskkz@gmail.com).

Sjaals en tonpraatkaarten
Naast de appelflappen en saucijzenbroodjes zal de SKKZ ook haar nieuwe sjaals verkopen. Deze nieuwe sjaals zijn tijdens de 11e van de 11e gepresenteerd. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Ook zal op deze dag de voorverkoop van het tonpraten starten. Aan de kraam van de SKKZ kunt u de kaarten kopen. Vanaf maandag 17 december zijn de tonpraatkaarten weer verkrijgbaar bij de SPAR. Het tonpraten vindt plaats op zaterdag 12 januari 2019. [l]