Oliebollenactie Samenloop voor Hoop

RUCPHEN - Samenloop voor Hoop (zie www.samenloopvoorhoop.nl) is een speciaal evenement voor iedereen die, direct of indirect, met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette wordt stilgestaan bij kanker en wordt 'het leven gevierd'.

Dit evenement vindt plaats op 15-16 juni 2019, locatie: Wieler Experience te Roosendaal. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, w.o. een kaarsenceremonie, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Oliebollenactie Rucphens team

Ons Rucphense team, met de mooie naam Keep on Smiling J, bestaat inmiddels uit 21 deelnemers. U kunt zich nog inschrijven als lid van ons team. We zetten ons graag in voor dit goede doel. We nemen echter niet alleen deel aan de samenloop maar hebben, denken wij, ook een heel leuke actie bedacht! Om geld in te zamelen gaan op zaterdag 29 december in de Agora (te Rucphen) heerlijke oliebollen bakken en verkopen. De opbrengst van deze Oliebollenactie gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding. Genoeg redenen om uw oliebollen in die periode bij ons te bestellen.

Bestellen kan door een e-mail te sturen naar: actieteamoliebol@gmail.com, met uw naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk uw bestelling. Graag bestellen vóór 24 december.

Bestellen kan eventueel ook via onderstaande (kern)teamleden: Cees en Hennie Dircken: Henk en Carla Schijven; Mark en Herman Driesprong; Wim en Jutta Verjans.[l]